Csatlakozzon csapatunkhoz

Vállalatunk sikerét a munkatársak révén elért kiváló teljesítmény és növekedés alapozta meg. Arra törekszünk, hogy a legkiemelkedőbb, különböző háttérrel rendelkező szakembereket szerezzük meg vállalatunk számára és megadjunk minden segítséget munkatársainknak ahhoz, hogy tanulhassanak, és kibontakoztathassák képességeiket.

Miért a TransPlus?

Vállalatunk folyamatosan törekszik arra, hogy képes legyen a gyorsan változó környezetre reagálni és ezáltal meg tudja tartani a konkurenciával szembeni előnyeit.

Karrier

Tervezhető és stabil munkahelyen

Hiszünk abban, hogy biztonságos és kiszámítható munkahelyen születnek a nagyszerű eredmények, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a nyugodt és kellemes munkakörnyezet kialakítására. Tudjuk, hogy a tudásból, az egyéniségből és az igazi csapatmunkából születnek a maradandó értékek, így számos lehetőséget biztosítunk kollégáinknak, hogy egy kiváló csapat részeként kibontakoztathassák kreativitásukat és megvalósíthassák ötleteiket.

Nem Csupán Munkahely, hanem közösség

Elkötelezettek vagyunk munkatársaink egészségének és jóllétének megőrzése iránt. A mindennapi munka mellett nagy hangsúlyt fektetünk a sportolási lehetőségek és a közösségi élet támogatására.

Karrier

Aktuális állásajánlataink

Nyitott Pozíciók

Nemzetközi tehergépjármű sofőr

munkakörben keresünk kollégákat, elsősorban Magyarországon végzendő fuvarfeladatokra 40 tonna silótartályos kamionokra.

Bővebben
Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy weboldalunk szolgáltatásait optimalizálhassuk látogaóink számára. az oldal böngészésével ön elfogadja a cookie-k használatát.
Elfogadom
Elfogadom