Békéscsaba

5600 Békéscsaba, Ipari út 5/16
Tel.: 66/441-288
E-mail: bekescsabaterminal@hu.crh.com

Békéscsabán lévő intermodális átrakó terminálunk saját iparvágánnyal rendelkezik, ami alkalmas irányvonatok fogadására és a kiépített átfejtő rendszernek köszönhetően lehetőség van a vasúton beérkező poranyag közvetlen silóba történő átfejtésére. Három egyenként 300 tonna kapacitással rendelkező siló található a terminálban, amelyekben három különböző típusú termék tárolása oldható meg. Iparvágányunkon nemcsak ömlesztett, hanem raklapos termékeket is tudunk fogadni, és a területen megközelítőleg 650 raklap tárolása megoldott.Ömlesztett termékek kiadására egy automatizált töltő berendezés 60 tonnás hídmérleggel, raklapos termékek rakodására pedig saját targonca áll rendelkezésre.Terminálunkban lehetőség van bérmérlegelésre, irányvonatok fogadására (egyszerre 11 vagon kezelése az iparvágányon), valamint termékek tárolásának céljából terület bérlésére.

Békéscsaba
Ercsi

Ercsi

2541 Ercsi, Cukorgyári u. 1.
Tel.: 25/491-122
E-mail: ercsiterminal@hu.crh.com

Ercsiben lévő intermodális átrakó terminálunk saját iparvágánnyal rendelkezik, ami alkalmas irányvonatok fogadására, és a kiépített átfejtő rendszernek köszönhetően lehetőség van a vasúton beérkező poranyag közvetlen silóba történő átfejtésére. Négy, megközelítőleg 300 tonna kapacitással rendelkező siló található a terminálban, amelyekben négy különböző típusú termék tárolása oldható meg. A terminál raklapos termékeket közúton és vasúton tud fogadni, a területen megközelítőleg 640 raklap tárolására van lehetőség. Ömlesztett termékek kiadására két automatizált töltőberendezés két 60 tonnás hídmérleggel, raklapos termékek rakodására pedig saját targonca áll rendelkezésre. Terminálunkban lehetőség van bérmérlegelésre.

Nagykőrős

2750 Nagykőrös, Örkényi út 94.
Tel.: 53/550-100

Nagykőrösön üzemeltetett átrakó állomásunk egy ipar vágánnyal rendelkezik, ami alkalmas ömlesztett és raklapos termékek fogadására is. Nagykőrösi terminálunk nem rendelkezik silókkal, ezért az ömlesztett termékek átfejtése közvetlen a vasúti vagonokból történik a silós közúti járművekbe. Az átfejtés hatékonyságának növelésének érdekében telepítettünk egy kompresszort levegő rendszerrel, amire a teherautók csatlakoztathatók átfejtéskor. Megközelítőleg 500 raklap tárolására alkalmas terület áll a rendelkezésünkre ezen a terminálon.

Békéscsaba
Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy weboldalunk szolgáltatásait optimalizálhassuk látogaóink számára. az oldal böngészésével ön elfogadja a cookie-k használatát.
Elfogadom
Elfogadom