Komplex 3PL "Third-party logistics" logisztikai szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére

- Az utóbbi időben jelentős változások voltak megfigyelhetők a logisztika területén. Szinte az összes iparágban megfigyelhető a logisztikai folyamatok részleges vagy teljes körű átadása professzionális szolgáltatók számára, csökkentve ezzel a költségeket és növelve a kiszolgálás minőségét. Az 1980-as évek óta innovatív megoldások, egyre fejlettebb informatikai rendszerek segítenek csökkenteni a költségeket és növelni a hatékonyságot, koordinálni az ellátást, termelést és kereskedelmi tevékenységet. Ez az átfogó csomag, melyet komplex logisztikának hívtak, jelenleg 3PL (Third-party logistics) logisztikaként ismert.

- A hagyományos fuvarozáson, raktározáson túlmenően egyre komplexebb, sokrétűbb szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek (pl. beszállítás, raktározás, készletgazdálkodás) többnyire hosszabb távú, partneri kapcsolat keretében.

A Hagyományos fuvarozáson, raktározáson túlmenően egyre komplexebb, sokrétűbb szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy weboldalunk szolgáltatásait optimalizálhassuk látogaóink számára. az oldal böngészésével ön elfogadja a cookie-k használatát.
Elfogadom
Elfogadom